lofoix

fotografia de proximitat

Qui és lofoix?

Hola! Sóc Ramon Foix, un tarragoní a qui sempre li ha agradat la fotografia. 

L’any 2005 vaig comprar la meva primera càmera reflex, i de mica en mica la fotografia s’ha anat fent un lloc a la meva vida fins arribar a ser part del meu dia a dia.

M’he decidit a crear aquest blog com a projecte personal i per compartir amb tu la meva passió per la fotografía.

Com ja hauràs vist, focalitzo la meva mirada sobre les coses quotidianes que em passen pel davant i que criden la meva atenció. La gran majoria del meu treball és en blanc i negre, un estil en el qual em sento molt còmode. Alguns dels treballs d’aquest blog tenen una constant evolució. Vaig afegint fotografies que fan créixer el valor del projecte.

Espero que ens anem veient per aquest racó fotogràfic, això voldrà dir que el meu treball et diu alguna coseta. També espero els teus comentaris tant els positius com els que no ho són tant, tots sumen.

No voldria passar per alt uns agraïments, en especial a la meva parella i al meu fill pels minuts familiars que els he robat per dedicar-los a alimentar la meva passió: Gràcies!

Vull expressar també el meu agraïment a la persona que em va donar l’empenta necessària per arribar fins aquí: Gràcies també!

Si tens interès per una còpia de les fotografies del blog, si hi surts a cap fotografia i vols que sigui eliminada, si tens cap dubte i si vols proposar-me cap projecte o col·laboració, pots fer-ho a l’apartat de contacta al menú d’inici.

Salut i LlumSubscriu-te per rebre les noves entrades al blog.

¡No enviamos spam! Lee más en nuestra política de privacidad